KASTAMONU / AZDAVAY - Atatürk İlkokulu

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 2023 / 28 Nolu GENELGESİ

Sayın Velimiz ;  Milli Eğitim Bakanlığının Emirleri gereği okulumuza yapacağınız veli ziyaretleri önceden ilgili öğretmen ve idareden randevu alınarak yapılacaktır.  Randevusuz ziyaretçi kabul edilmeyecektir. Önceden Randevu alınarak Öğretmenimizle görüşebileceğiniz günler :

Pazartesi Günü    ( 4. Sınıflar  )    Randevu günüdür.   Öğretmenlerimizle velilerimiz önceden randevu alarak görüşebilir.

Salı Günü             ( 3  . Sınıflar )   Randevu günüdür. Öğretmenlerimizle velilerimiz önceden randevu alarak görüşebilir.

Çarşamba  Günü   ( 2 . Sınıflar )   Randevu günüdür.  Öğretmenlerimizle velilerimiz önceden randevu alarak görüşebilir.

Perşembe  Günü  ( 1. Sınıflar )     Randevu günüdür.   Öğretmenlerimizle velilerimiz önceden randevu alarak görüşebilir.

"Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 / 28 Nolu GENELGESİ  2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin İş ve İşlemler  Sayı : E-35427624-10.06.01-81785959 ve tarih  21.08.2023 10- Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır. "

Saygı değer Velilerimiz  Genelge Maddesine göre okula ziyaretlerimizi randevu dahilinde planlayarak yaptığımızda eğitim öğretim açısından daha sağlıklı bir ortam oluşacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Yayın: 16.11.2023 - Güncelleme: 10.01.2024 10:20 - Görüntülenme: 120