KASTAMONU / AZDAVAY - Atatürk İlkokulu

Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ile haftaya başladık...

Azdavay Atatürk İlkokulu OLARAK YENi BiR HAFTAYA BASLARKEN SEHiTLERiMiZ iÇiN TEK YÜREK OLDUK.

Mill Egitim Bakanımız  Sayin Yusuf Tekin, Pençe Kilit Harekât bölgesinde sehit olan askerlerimiz için 15 Ocak Pazartesi günü bayrak töreni oncesinde tüm okullarda bir dakikalik saygi durusunda bulunulacağını  bildirdi. Bu karar dogrultusunda, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerlerimizi anmak amacıyla tüm ülkemizle beraber ilimizdeki tüm okullarda olduğu gibi bizde 15 Ocak Pazartesi günü bayrak töreni öncesinde 1(bir) dakikalık saygı durusunda bulunduk.Aziz şehitlerimiz icin ülke sathındaki tüm okullarda olduğu gibi bizlerde saygı duruşunda bulunduk . Sehitlerimizin ruhları  şad , mekanları cennet, makamları Ali olsun.

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 22:23 - Görüntülenme: 25