Atatürk İlkokulu

Vizyon: Kendisiyle ve toplumla barışık,araştırmacı ve sorgulayıcı üretken ve yaratıcı bireyler yetiştirmek istiyoruz.

Misyon: Çağın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilen bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Annemimde işi olsa resim yarışmasında il birincisi Değerler Şehri Okuyor da Kastamonu İl İkinciliği Başarısı ve İl sıralamasında ilk 50 de 3 öğrencimiz. Ufka Yolculuk Kitap okuma yarışmasında il birinciliği. E twinning AVRUPA ve TÜRKİYE Kalite Etiketi almıştır.

Saatler: Ders Başlama Saati :08.50 Okul paydos saati :15.20
Isınma: Kalorifer ile ısıtma sistemi ( Kömür )
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuza özel servis ile taşımalı öğrenciler köylerden gelmektedir. Okulumuza ait bir servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzun lojmanı yoktur.

WEB - https://azdavayilkokulu.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAH. HİLMİ GÖKCEN CAD. AZDAVAY ILKOKULU BLOK NO 36 AZDAVAY / KASTAMONU

Öğretim Şekli :Normal Eğitim-Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Azdavay Merkezinde bulunmaktadır. ( Taşımalı Merkezidir. )

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için ulaşım yönünden sıkıntısı yoktur.Kış mevsiminin sert geçmesi sebebiyle ulaşımda sıkıntılar olabilmektedir.( Kar yağışı, buz vb...)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Azdavay ilçe merkezindedir.İl merkezine 70 km uzaklıktadır.Ulaşım yönünden her saat başı il merkezine araç vardır. Ulaşım sıkıntısı yoktur. Kiralık ev bulmak konusunda sıkıntılar yaşanabiliyor.