KASTAMONU / AZDAVAY - Atatürk İlkokulu

2024 / 2028 STRATEJİK PLAN

Kas

Sayın Velimiz ;  Milli Eğitim Bakanlığının Emirleri gereği okulumuza yapacağınız veli ziyaretleri önceden ilgili öğretmen ve idareden randevu alınarak yapılacaktır.  Randevusuz ziyaretçi kabul edilmeyecektir. Önceden Randevu alınarak Öğretmenimizle görüşebileceğiniz günler :

Pazartesi Günü    ( 4. Sınıflar  )    Randevu günüdür.   Öğretmenlerimizle velilerimiz önceden randevu alarak görüşebilir.

Salı Günü             ( 3  . Sınıflar )   Randevu günüdür. Öğretmenlerimizle velilerimiz önceden randevu alarak görüşebilir.

Çarşamba  Günü   ( 2 . Sınıflar )   Randevu günüdür.  Öğretmenlerimizle velilerimiz önceden randevu alarak görüşebilir.

Perşembe  Günü  ( 1. Sınıflar )     Randevu günüdür.   Öğretmenlerimizle velilerimiz önceden randevu alarak görüşebilir.

Kas

12 EKİM 2021 SAAT 10.30 DA ZOOM ÜZERİNDEN AŞAĞIDA YAZILI GÜNDEMİ GÖRÜŞÜYORUZ.

2020 - 2021 Okul Aile Birliği Toplantısı ~ Gündem Maddeleri

28 Ekim 2020 Çarşamba  günü saat 10.00' da Atatürk İlkokulu  Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, okulumuz bahçesinde yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi ve bilgilerinizi rica ederim.

Saygılarımızla.

Okul Aile Birliği

Eyl

Okulda düzen ve disiplini sağlayan kurallar, öğrencilerin toplumsal kurallara ve insan haklarına saygılı bireyler olarak yetişmesinin ön koşuludur. Bu inançla tüm öğrencilerin bu kuralları benimsemesi ve uygulaması, velilerin de bu kuralların uygulanmasına destek olmaları beklenmektedir.

Eyl

"15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

* Ders yılının başladığı 2. hafta içerisinde anma programları uygulanır. "

İNGİLİZCE SINIFIMIZI AÇTIK

Ara

Ebeveynleriyle kitap okuyan çocuklar daha başarılı

Ara

14 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilen Kitap Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrenciler belli oldu.